Ocena plinskega žara Weber E-310

E-310 ima samo dve vrtljivi kolesi, tako da boste lahko imeli nekaj dela s premikanjem žara naprej in nazaj ali postavljanjem v pravi položaj. Obe kolesi se zakleneta, tako bo vaš plinski žar stal varno na mestu.

Weber zagotavlja 10-letno garancijo na žare iz nerjavečega jekla, kar je dvakrat več od industrijskega standarda. Vsi drugi deli so pokriti dve leti, če se pokvarijo. Za montažo tega žara potrebujete približno dve uri, če pa kupite že sestavljen žar, je pripravljen za delo v nekaj minutah.

Še ena naložba, ki jo je vredno kupiti, je pokrov. Ta je bistvenega pomena, če nameravate hraniti Weber Spirit II na prostem, kjer je podvržen vremenskim pogojem. Pokrov ščiti rešetko, da bo trajala dlje. Če imate kakršna koli vprašanja ali morate naročiti nadomestni del, se lahko obrnete na Weber po e-pošti ali telefonu.

Povzetek

Čeprav ima plinski žar Weber Spirit E-310 samo tri gorilnike, je izkušnja primerljiva z vrhunskimi žari na plin, ki so veliko večji in dražji. Lite železne rešetke dajejo vaši hrani lepe odtise, zadržujejo toploto in so enostavne za čiščenje, medtem ko je prostor za kuhanje pri E-310 za eno stopnjo (temperatura in ogrevanje) boljši od drugih žarov, ki smo jih preizkusili. Weber Spirit II E-310 je vaša najboljša izbira za vrhunsko izkušnjo peke na žaru, ki jo ponujajo le najboljši žari na prostem.

Weber ponuja komplet za peko na ražnju, ki je združljiv z Genesis II E-310. Pri uporabi tega kompleta vam ni treba prižigati osrednjega gorilnika; raje uporabite levi in desni gorilnik za indirektno ogrevanje. Tako bo vaš piščanec ostal sočen, medtem ko ga kuhate na ustrezni temperaturi.

Objave iz iste kategorije: