Pokrivalo za zaščito avta proti toči

Vreme je lahko izredno nepredvidljivo v poletnih mesecih. Iznenada se lahko navidezno miren dan spremeni v močno nevihto ali neurje. Omenjena pojava pogosto spremlja tudi toča, ki je znana po svoji uničujoči moči. Poškoduje lahko vsa vozila, saj brez težav ukrivi plehnato karoserijo avtomobila. Mogoče pa je tudi, da razbije vetrobransko steklo in poškoduje druge večje avto dele. Proti nasilnemu vremenu je pokrivalo proti toči za avto prva in edina obramba. Narejeno je iz več-slojnega materiala, ki brez težav absorbira večje in manjše udarce.

Pokrivalo proti toči zaščiti avtomobil pred poškodbami

Poškodbe, ki jih za seboj pusti toča so izredno pogoste na avtomobilih od meseca maja do avgusta. Nekatere poškodbe so manj, druge pa bolj obsežne. V vsakem primeru se jim je najbolje izogniti. To je moč storiti tako, da je avtomobil vedno garažiran, ko ga ne uporabljamo. To pa seveda ni vedno mogoče.

Pokrivalo za zaščito avta proti toči
Poškodbe, ki jih za seboj pusti toča so izredno pogoste na avtomobilih.

Pogosto smo prisiljeni pustiti avtomobil na odprtem, kar ga izpostavi številnim nevarnostim kot tudi toči. Veliko bolje je, če uporabimo pokrivalo proti toči, ko naš jekleni konjiček pustimo parkiran brez zaščite strehe. V primeru toče, bo material v ceradi preprečil udarce v karoserijo, stekla, ogledala, odbijače, luči in druge dele avtomobila. Tako bo popolnoma preprečil kakršnekoli poškodbe, ki bi jih lahko pustila toča na avtomobilu.

Preberite si še naslednji članek: Bootector kot odlična zaščita prtljažnika

Če ste obrtnik in pogosto vozite številne pripomočke, orodja in druge potrebščine na teren, je prtljažnik vašega vozila gotovo nepogrešljiv. V takih primerih bi vam lahko izjemno koristil Bootector, vrhunska zaščita za prtljažnik avtomobila.

Cerada proti toči prepreči poškodbe avto karoserije 

Okolica našega avtomobila vedno predstavlja številne nevarnosti. Res je, da je najbolj očitna nevarnost nasilno vreme, vendar obstajajo tudi drugi razlogi za skrb. Če pustimo avto parkiran pod drevesom, lahko karoserijo opraskajo živali. Obenem pa smola, padajoče veje dreves in drugi elementi hitro pustijo posledice na našem avtu. Proti vsem omenjenim in drugim nevarnostim cerada za avto predstavlja odlično zaščito.

Toča lahko poškoduje vsa vozila, saj brez težav ukrivi plehnato karoserijo avtomobila.

Moderne cerade za avto brez težav namestimo na vozilo. Pritrdimo jih na več točkah pod vozilom, kar onemogoča, da bi jih veter lahko premaknil ali celo odpihnil. Avto pa tudi zaščitijo pred raznovrstnimi nevarnostmi, kot so neprevidni pešci, divje živali, ptičji iztrebki ipd.

Odvrnimo nepridiprave s cerado za avto

Tatovi in vandali so vedno velika nevarnost. Ko pustimo avto parkira v nepoznanem okolju, je vedno nevarnost, da ga bodo nepridipravi poizkušali ukrasti. Če pa ga pokrijemo s cerado za avto, pa bodo tatovi dvakrat premislili preden bodo poizkušali pogledati pod cerado. Odkrivanje avta predstavlja veliko tveganje, kateremu se lopovi raje izognejo. Obenem pa bodo vsi predmeti v kabini našega avta skriti, kar še dodatno poveča varnost.

Pokrivalo za avto je mogoče brez težav odstraniti in pospraviti v prtljažnik. Ko pa ga spet potrebujemo, pa ga namestimo z nekaj preprostimi gibi. Hitro namestitev in odstranitev je pomembna za voznike, ki nameravajo pogosto zakriti svoj avtomobil pred nepridipravi ali ga zaščititi pred nepredvidljivo okolico.

Objave iz iste kategorije: