Učinkovito in lahkotno oblačilo

Izbira oblačil za vsakodnevno rabo ne potrebuje biti zahtevno opravilo. To še posebej velja za zimsko obdobje, ko potrebujemo prilagodljiva in topla oblačila za zgornji del telesa. To vlogo odlično opravljajo brezrokavniki, saj varujejo jedro našega telesa pred izgubo toplote. Obenem pa omogočajo zračenje rok, kar nam pomaga ohranjati idealno temperaturo telesa v bolj in manj mrzlih okoljih. Poznamo pa tudi izvedbe, ki jih brez težav oblečemo za v službo ali pa jih nosimo v domačem okolju. Seveda pa jih lahko tudi nosimo prek lahkih puloverjev, brezrokavnih majic in drugih lažjih oblačil.

Zaščitimo telo pred izgubo toplote

Najbolj kritičen del našega telesa, ki ga moramo zavarovati pred izgubo toplote, je jedro, ki ga predstavlja prsni koš vključno s hrbtom, ledvenim delom in trebuhom. Če omenjen del telesa preveč podhladimo, se bomo zelo težko segreli. Tako lahko občutimo mrzlico, neglede na to, kako toplo smo oblečeni. Z nošenjem brezrokavnikov pa bomo zavarovali telo pred izgubo toplote. To je idealno v mrzlih in zelo mrzlih dneh, ko moramo vedno misliti na svoje zdravje. Obenem pa oblačilo dovoli kroženje krvi po okončinah, kar ga naredi idealnega za številne fizične aktivnosti, kot so tek, sekanje drv, prenašanje škatel ipd.

Z nošnjo brezrokavnikov pa bomo zavarovali telo pred izgubo toplote.

Brezrokavniki se skladajo z drugimi oblačili

Velika prednost brezrokavnikov je ta, da jih lahko nosimo v kombinaciji z drugimi oblačili. Lahko jih oblečemo čez razne majice, puloverje, srajce ipd. Pri zelo nizkih temperaturah jih brez težav nosimo pod jakno ali drugim debelejšim oblačilom. Če nam postane prevroče, preprosto odstranimo en sloj oblačil, da se ohladimo. Ker so brezrokavniki zelo tanki, sploh ne bomo opazili, da jih nosimo. Obstajajo pa tudi debelejše izvedbe, ki so namenjene nošnji v zimskih dneh ter s tem nudijo najvišjo zaščito za jedro našega telesa.

promocijska oblačila in brezrokavniki
Velika prednost brezrokavnikov je ta, da jih lahko nosimo v kombinaciji z drugimi oblačili.

Vedno je pomembno, da pri delu nosimo ustrezno zaščitno opremo, kot je zaščita za oči, rokavice, čelado ipd. Tako zavarujemo svoje in zdravje drugih ljudi doma ali kjerkoli drugje se znajdemo.

Brezrokavnik je odlično poslovno darilo

Bližajoči praznični časi vedno postavijo vsakega izmed nas pred izziv. Tako ne vemo kaj točno kupiti poslovnim partnerjem, prijateljem, družinskim članom ipd. Pomembno je, da se zavedamo, da so praktična in uporabna darila vedno dobra izbira. Če podarimo brezrokavnik ne moremo zgrešiti. To pa še posebej velja v poslovnem svetu, kjer se cenijo darila s funkcionalno vrednostjo.

Seveda ne gre zanemariti daril, kot so USB ključi, skodelice za kavo ali čaj, puloverje s kapuco ipd. Na vsa darila, poslovne in druge narave, pa je mogoče natisniti logotip, razne vzorce ali številne druge dizajne.

Objave iz iste kategorije: