Udobno in seksi oblačilo

Ženske pajkice so super oblačilo, v katerem se boste počutile nadvse udobno in hkrati tudi seksi. Lepo se prilegajo telesu, a hkrati ne tiščijo, saj so elastične, zato so odlično oblačilo za šport ali rekreacijo. V zadnjem času pa se športna moda vedno bolj uveljavlja tudi kot slog v prostem času, zato jih lahko tiste najbolj pogumne nosite tudi na ta način. Pomembno je le, da izberete pravi model ter da jih znate ustrezno skombinirati z drugimi modnimi kosi.

Pajkice namesto trenirke

Tudi trenirke so trenutno zelo popularno oblačilo, ki se ga ne nosi le za šport, ampak tudi za druge priložnosti. Vendar pa so ženske pajkice še bolj udobne kot trenirka, zaradi česar so še bolj priljubljene.

Ženske pajkice

Nosite jih lahko kot oblačilo za doma, oblačilo za rekreacijo in športne vadbe, pa tudi kot oblačilo za prosti čas. Trenutno so pravi modni hit, zato je na voljo veliko različnih modelov v različnih dolžinah, med katerimi lahko izbirate.

Ženske pajkice z vzorci

Še posebej so letos moderne oprijete ženske pajkice z različnimi vzorci in motivi. Seveda lahko oblečete tudi enobarvne, a z večbarvnimi oziroma takšnimi z vzorcem boste res zažigale tako v telovadnici kot kjerkoli drugje. Če pogledate Instagram profile različnih vplivnih žensk, ki se ukvarjajo s fitnesom, jogo, tekom, pilatesom ali drugimi vadbami, boste opazile, da so vzorčaste ženske pajkice med njimi pravi trend.

Lahko bi rekli, da navdušenke nad rekreacijo na Instagramu kar tekmujejo, katera bo oblekla bolj zanimive in atraktivne pajkice. Zelo moderno je tudi, da so ženske pajkice narejene iz svetlečega materiala, ki lepo poudari žensko postavo in jo polepša. Za dodatno popestritev pa poskrbijo raznoliki vzorci, zaradi katerih vaša oprava nikoli ne bo dolgočasna.

Če imate v omari že kar nekaj enobarvnih športnih oblačil za rekreacijo, je torej sedaj čas, da si omislite vzorčaste ženske pajkice z zanimivim potiskom. In to ne le ene! Najbolje je imeti več kosov z različnimi vzorci ter jih menjati in kombinirati. Tako boste modne in lepo urejene tudi med športno aktivnostjo, med rekreacijo ali v prostem času, pa še videti boste super in udobno vam bo.

Predpasniki. Predpasnikov je na tržišču več vrst. Najobičajnejši so tisti, ki imajo eno naramnico za okoli vratu, trakove v pasu, ki se zavežejo za hrbtom in te prekrijejo od vratu pa vse do sredine stegen. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: