Benetton kopalke, slog in barvitost ponudbe

Benetton kopalke so prepoznavna modna ikona zaradi sloga in barvitosti ponudbe.

Benetton kopalke že dolgo vrsto let skrbijo za privlačen videz uporabnikov širom po svetu. To je lahko tako mondena plaža, kot lokalno kopališče v bližini stalnega prebivališča. Benetton kopalke so del ponudbe skupine Benetton, ki je nastala iz majhnega družinskega podjetja ter prerasla v globalno prepoznavno blagovno znamko.

Logo podjetja je znan velikemu številu ljudi po vsem svetu, tako kot druge globalne blagovne znamke. Toliko bolj pa je znan njihov globalni slogan ter barvitost ponudbe. Začetki skupine segajo v leto tisoč devetsto petinšestdeset, v kraj Ponzano Veneto. Podjetje so ustanovili Luciano, Gilberto, Giuliana in Carlo Benetton.

To je bilo obdobje, ko so bile zelo modne bikini kopalke. Benetton kopalke in drugi artikli so kmalu začeli postajati zanimivi tudi izven Italije. V sedemdesetih letih dvajsetega stoletja Benetton kopalke in druge artikle najdemo v Parizu, v začetku osemdesetih na Madison Avenue v New Yorku, dve leti kasneje v Deželi vzhajajočega sonca. Benetton kopalke so kmalu osvojile tudi slovensko tržišče in slovenske plaže. Razlog je sila preprost: Italija je slovenska zahodna soseda, sedež podjetja je dobro uro vožnje oddaljen od slovenske meje, italijanska moda pa je tradicionalno všečna in prisotna v Sloveniji. Benetton kopalke že dolgo časa polnijo prodajne police v Sloveniji, nakup pa je že lep čas možen tudi preko spleta. Ponudba je razdeljena na ženski, moški in otroški program. Ženske Benetton kopalke so lahko enodelne ali dvodelne v številnih barvah in vzorcih, moška ponudba obsega slip in bokser ponudbo, otroška ponudba pa enodelne in dvodelne kopalke, kopalne hlače, slip ali kratke kopalne hlače. Spletna ponudba nudi enostavno in kakovostno izbiro preko izbranih kriterijev. Možno je izbirati preko kriterijev otroške, moške in ženske Benetton kopalke, nadalje pa za vsake posebej barvo, velikost in ceno.

Benetton kopalke v spletni ali klasični ponudbi dopolnjujejo dodatki.

Preberite si še članek o tem kako so ženske pajkice udobno oblačilo za vsako žensko. S klikom na povezavo si lahko preberete celoten članek.

Objave iz iste kategorije: