Polo majice kot učinkovit promocijski tekstil

Polo majice odražajo profesionalnost podjetja, saj imajo eleganten ovratnik ter gumbe za zapenjanje, pri tem pa so izdelane iz kakovostnih materialov, ki dajejo oblačilu lepšo strukturo in daljšo obstojnost. Podjetje jih lahko naroči tako v kratkih kot dolgih rokavih, pri tem pa lahko izbira med različnimi barvami, ki so skladne z barvami blagovne znamke ali logotipa družbe, različnimi velikostmi in modeli za ženske in moške. 

Specializirana podjetja nudijo ob nakupu tudi edinstven in po meri izdelan tisk na polo majice ali pa grafično oblikovanje in vezenje logotipov. Majčke z ovratniki in unikatnimi napisi so idealne za promocijo podjetja, zato spadajo pod promocijski tekstil, ki ga nosijo zaposleni v podjetju. Poleg tega pa so tudi odlična unikatna poslovna darila, ki jih podjetje lahko podari svojim poslovnim partnerjem in zvestim odjemalcem. 

Majčke za učinkovito promocijo blagovne znamke podjetja 

Polo majice po naročilu učinkovito tržijo in promovirajo blagovno znamko podjetja, saj so na njih natisnjeni unikatni napisi, ki jasno izražajo sporočila o podjetju ali pa izvezeni logotipi. Majčke z ovratniki lahko nosijo zaposleni na delovnem mestu, na različnih sejmih in konferencah ter promocijskih dogodkih. 

Podjetje pa lahko majčke z napisi podari tudi svojim kupcem in drugim odjemalcem. Ker so majčke uporabno darilo, jih bodo prejemniki tudi uporabljali oziroma nosili. Tako pa bodo kupci blagovno znamko podjetja ponesli tudi na kraje in mesta, kjer bo logotip videlo večje število ljudi. Promocijski tekstil v sklopu daril je vsekakor dobra naložba, saj s tem podjetje razveseli svoje kupce, na drugi strani pa preko njih promovira svojo blagovno znamko. 

Preberite naslednji članek: Espadrile veljajo za obutev naše mladosti

Lahko rečemo, da so espadrile izjemno vsestranska vrsta obutve, ki nam še posebej dobro služi v toplejšem oziroma spomladanskem pa tudi poletnem času. Ali iščete ženske espadrile? Vedno modna poletna obutev za vroče dni.

Majčke spodbujajo enotnost in timsko delo med zaposlenimi 

Majčke z ovratniki in napisi po meri niso namenjene le promociji blagovne znamke podjetja, temveč so pomemben del delovnih uniform, še posebej v podjetjih, kjer so zaposleni venomer v stiku s kupci in odjemalci. Uniformirane majčke spodbujajo enotnost med zaposlenimi, timsko delo, profesionalnost ter ustvarjajo zavest o identiteti posameznika in njegovi umeščenosti v delovno okolje. 

Polo majice in različen promocijski tekstil podjetja lahko naročijo na spletni strani www.habeco.si, kjer strokovnjaki opravijo tudi celostno grafično oblikovanje in kasnejši tisk na majčke ali pa nanje izvezejo logotip. Podjetja lahko izbirajo med majčkami različnih priznanih blagovnih znamk, ki zagotavljajo kvaliteto in udobje. 

promocijski brezrokavniki

Učinkovito in lahkotno oblačilo

Izbira oblačil za vsakodnevno rabo ne potrebuje biti zahtevno opravilo. To še posebej velja za zimsko obdobje, ko potrebujemo prilagodljiva in topla oblačila za zgornji del telesa.

Objave iz iste kategorije: