Hitri modni nasveti za moške

9775b38c6f8aa95668c5ba25f8421560

Stilsko svetovanje za moške zna biti včasih celo zahtevnejše kot za ženske. In ker se, ko govorimo o modi, pogostokrat vse vrti okrog žensk si poglejmo nekaj hitrih modnih nasvetov za moške.

1. Prileganje oblačil

To pravilo velja tako za moške kot za ženske. Najbolj dramatično izboljšavo lahko namreč dosežete, če si najprej priskrbite oblačila, ki se vam popolnoma prilegajo. Večina moških oblačil je namreč prevelikih. Naj oblačila objamejo obliko vašega telesa.

2. Obdržite preprostost

Torej ne pretiravajte in ne nosite naprimer več kot tri kose nakita oziroma več kot tri barve. Če namreč niste rock zvezda potem boste verjetno s tem zbujali zgolj posmeh. Obstaja mnogo načinov, da z enostavnimi oblačili v pravih kombinacijah izgledate odlično.

3. Spremenite svoj vsakdanji videz

Vsakdanje ni nujno dolgočasno. Jemljite navdih pri tistih, ki imajo do svojega vsakdanjega modnega stila drugačen pristop.

4. Bodite pozorni, da se določeni kosi oblačila skladajo med seboj

Prvo pravilo pri oblačenju je, da se zgornja in spodnja polovica oblek na telesu ujemata. Če imate naprimer oblečen velik in debel jopič se k temu verjetno ne bodo podale svilnate elegantne hlače.

5. Nikoli ne nakupujte sami

V nasprotju z ženskami je pri moških priporočljivo, da oblačil ne nakupujejo sami. S sabo zato vzemite prijatelja ali prijateljico, ki vam bo postregla z odkritimi mnenji.

6. Ostanite stopničko višje

Ne pretiravajte s svojim videzom toda vedno prevzemite nekaj modnega tveganja. Vse kar morate vedeti je kam se odpravljate in v kakšni družbi ljudi boste. In še nekaj, dobro je, da niste oblečeni bolje kot oseba, ki je na določenih dogodkih pomembnejša od vas.

7. Nikoli ne podcenjujte malenkosti

Zadnja stvar, ki si jo nadanete je verjetno prva, ki bo opažena. Bodite torej pozorni na detajle vključno z vozlom kravate.

8. Investirajte v odlične čevlje

Veliko moških, ob popolni stilski podobi, pozabi na čevlje. In to kljub temu, da je to kos katerega ženske na moškem zelo hitro opazijo in ocenijo. Čevlji namreč veliko povedo o vas samih. Torej, ko kupite odlične čevlje poskrbite tudi za to, da ostanejo vedno v dobrem stanju.

9. Majice z logotipi

Pri majicah z velikimi pisanimi znaki morate paziti, da ne boste izgledali kot hodeči reklamni pano. Bolje je, da si omislite navadno majico na v-izrez z morda enostavnimi potiski.

10. Ne bodite le lovci na znamke

Ko kupujete kos oblačila se morate najprej vprašati, ali ga kupujete samo zaradi znamke ali zato ker se vam res odlično prilega. Vprašajte se ali bi enako oblačilo kupili tudi, če se na njem nebi svetil logotip priznane blagovne znamke.

Ljudje usposobljeni za stilsko svetovanje bi verjetno našli še kakšen dodaten nasvet in namig, zato za nadaljnje nasvete najbolje da vprašate njih.


Polo majice kot učinkovit promocijski tekstil. Najdete tudi moško polo majico z žepkom, ki celotni majici doda iskrico posebnosti.  Preberi več …

Objave iz iste kategorije: