Petrol zaposlitev je vedno aktualna, saj je področje energetike od nekdaj igra pomembno vlogo v vsakdanjiku

Petrol zaposlitev je vedno aktualna, saj je področje energetike od nekdaj igra pomembno vlogo v vsakdanjiku.

Zaposlitev v delniški družbi Petrol je zaposlitvena priložnost v podjetju z naftnimi derivati in drugimi energenti. Današnja delniška družba Petrol je bila pred sedemdesetimi leti ustanovljena kot Jugopetrol Ljubljana. Danes je družba prisotna na slovenskem tržiču ter na tržiščih nekdanje skupne države.

Bencinski servis Petrol že dolgo časa ni zgolj prodajalna pogonskih goriv za vozila z motorjem na notranje izgorevanje, ampak nudi široko oskrbo z vsem potrebnim za udobno potovanje. Petrol poslovanje in posledično možna zaposlitev, obsega področja naftno trgovinske dejavnosti, distribucijo in prodajo plina, proizvodnjo, prodajo in distribucijo električne in toplotne energije, okolijske dejavnosti ter učinkovite rabe energije. Priložnosti za zaposlitev v delniški družbi Petrol lahko najdemo na več virih, osrednji in najbolj praktičen vir je spletna stran delniške družbe. Področju zaposlovanja je namenjen pomemben del spletne vsebine, do njega vstopamo preko zavihka zaposlovanje. Prosta delovna mesta so izpisana na izpostavljenih mestih, podrobnejše informacije pa so na voljo z izbiro najbolj primernega delovnega mesta. Podrobnejše informacije nudijo opis delovnega mesta, lokacijo dela, zahtevane veščine in znanja, zahtevane izkušnje ter opis kaj za izbrano zaposlitev delniška družba Petrol nudi. V primeru ustreznosti kandidat lahko odda prijavo na izbrano prosto delovno mesto. Poenostavitvi prijave je namenjen poseben obrazec, ki ga mora kandidat za zaposlitev v delniški družbi Petrol izpolniti ter oddati. Prijava je razdeljena na področja osebni podatki, znanje jezikov, računalniška znanja, pridobljene delovne izkušnje, kompetence, ostali podatki, prostor namenjen spremnemu besedilu k prijavi ter možnost za preložitev datotek. Osnovni podatki so osebni podatki osebe ter podatki o izobrazbi kandidata za prosto delovno mesto. Področje znanje jezikov govori o sposobnosti komuniciranja kandidata v tujih jezikih, področje računalniško znanje pa o njegovi sposobnosti uporabe računalnika.

Petrol zaposlitev je priložnost za pridobivanje izkušenj na širšem področju energetike. Dodatne informacije na zaposlitvenem portalu https://www.mojazaposlitev.si/.

Objave iz iste kategorije: