Uporaba Adrafinila

Zdi se, da je Modafinil močnejši, saj je bil leta 2011 Olmifon umaknjen s polic s strani Cephalona, francoske farmacevtske družbe, ki je odkupila podjetje Laboratoires Lafon, podjetje, ki je odkrilo Adrafinil leta 1974.
Adrafinil je predvsem cerebralni stimulans. To pomeni, da bo ta pametna droga spodbudila vaše umske sposobnosti. Vendar pa bo imela zelo malo učinka na vašo koordinacijo, za razliko od nekaterih drugih stimulansov. Višja koncentracija hipokretina povzroči povečanje dopamina, noradrenalina in histamina, kar vodi k boljši pozornosti in fokusu, zaradi česar je ta droga zelo dobra v času študija.

Modafinil, ki je tudi metabolit, bo imel precej enake učinke na našo produktivnost kot Adrafinil in destilirana voda, vendar se absorbira v naše telo skoraj dvakrat hitreje. Adrafinil se najprej mora razgraditi v jetrih, tako da ponavadi traja 45-60 minut, da začne delovati. Modafinil potrebuje le 25-40 minut.
Če se ukvarjate s športom, sta Adrafinil in Modafinil od leta 2004 na seznamu prepovedanih snovi svetovne protidopinške agencije. Če pa ste v vojski, veliko držav raje uporablja Modafinil kot pa amfetamine za vojake v bojnih situacijah ali dolgih misijah.

Uporaba Adrafinila

Adrafinil je najučinkovitejši, če ga jemljemo v odmerkih med 300 in 1200 mg. Če še nimate svoje tehtnice, je zdaj pravi čas, da jo kupite.

Adrafinil je pametna droga, ki prinaša s seboj nekaj slabih lastnosti, zato lahko njegovo jemanje povzroči stranske učinke. Če se odločite za nakup Adrafinila v obliki prahu, kupite tehtnico in natančno stehtajte odmerke, da se izognete čim več neželenim učinkom, ki jih bom navedel spodaj. Začnite z najmanjšim odmerkom in postopoma napredujte (če je potrebno) do 1200 mg.

Vsi vemo da smrčanje preprečuje kakovosten spanec. Kako pa se rešimo te tegobe pa si preberite s klikom na povezavo.

Objave iz iste kategorije: