Digitalni klavir Yamaha P45

P-45 je popolnoma nov digitalni klavir Yamahe, ki nadomesti prejšnji model P-35 kot nov izdelek za nezahtevne uporabnike v velikem katalogu japonskega proizvajalca. Prvič objavljen na sejmu NAMM 2015, digitalni klavir z 88-imi obteženimi tipkami je zdaj na voljo po vsem svetu po ceni od $ 499 in je trenutno ena najbolj dostopnih izbir na trgu. Deli vse osnovne funkcije s starejšim klavirjem Yamaha P-35 in doda nekaj novih zanimivih funkcij, kot je USB priključek, ki vam omogoča uporabo klavirja kot MIDI kontroler in dvojno polifonijo, ki poudari bogatejši zvok.

Digitalni klavir Yamaha P-45 pride v škatli, ki vsebuje:

  • Digitalni klavir P-45 (na voljo samo v črni barvi)
  • AC adapter PA-150B
  • Sustain pedal FC-5
  • Stojalo za note
  • Navodila za uporabo

88 odtenkov velikega klavirja

Pod prsti novi P-45 zveni tako dober, kot bi pričakovali: občutek, ki ga proizvede Yamahin zvočni sistem AWM, je vedno prijeten in klavirski ton je resnično lep, zahvaljujoč novi 64-notni polifoniji, ki zagotavlja veliko bolj izrazno in globlje klavirsko doživetje, ko pritiskate dvakratno količino tipk, medtem ko pritisnete na sustain pedal, ali ko uporabljate način “Dual”.

GHS klaviatura zagotavlja težji dotik na spodnjih tipkah in večjo odzivnost na višjem območju, idealna pa je za študente, ki si ne morejo privoščiti nakupa pravega klavirja, vendar še vedno želijo prepričljivo in realistično obteženo klaviaturo.

Čeprav lahko izbirate med štirimi različnimi stopnjami občutljivosti za ujemanje z vašim stilom igranja, je klaviatura še vedno malo preglasna, če igrate pri manjši glasnosti ali s slušalkami, še posebej če niso tako kakovostne. Zdi se, da to vpliva na nekatere Yamahine izdelke za nezahtevne uporabnike, zato izbira med cenejšimi modeli podjetja ne bo pomagala rešiti težave.

Objave iz iste kategorije: