Sygic vas vedno pripelje na cilj

Danes si skoraj več ne predstavljamo poti brez navigacijske naprave, ki bi nas usmerjala in nam omogočala vožnjo povsem brez skrbi. Navigacija ne nadomešča zgolj zemljevida, temveč nam nudi tudi informacije o prometu in še druge podatke, ki nas zanimajo med vožnjo oziroma na poti. In če ugotavljate, da brez navigacijske naprave tudi sami niste več kaj prida mobilni, potem je zadnji čas, da se odločite za nakup. Pri tem pa vam ni treba kupiti ločene navigacijske naprave – zadostuje že vaš telefon.sygic

Kaj je Sygic?

Sygic velja za najbolj izpopolnjen GPS sistem, torej navigacijo, ki vas gotovo pripelje na cilj brez vsake težave. V čem je njegova največja prednost? V tem, da lahko za napotke in sledenje zemljevidu uporabljate kar svoj mobilni telefon ali računalniško tablico. Sygic je primeren za vse Windows telefone, Apple telefone (iPhone) in tudi vse mobilne telefone, ki uporabljajo Android.
Za razliko od navigacije, ki smo je bili vajeni doslej, imate GPS torej ves čas v telefonu, zemljevidi v aplikaciji Sygic pa so v 3D obliki, torej se boste med potjo še lažje znašli. Tudi vse turistične in lokalne informacije so vključene, tako da bo vaša pot še kako udobna.
Sygic po vsem svetu uporablja že več kot sto petdeset milijonov voznikov, torej mu zagotovo lahko zaupate.

Sygic v Sloveniji

Sygic ponuja v Sloveniji podjetje WeyteQ, kjer lahko kupite tudi visoko zmogljive GPS naprave, na katere je že nameščen Sygic in tako takoj pripravljen za uporabo. Pri njih smo povprašali po zadovoljstvu kupcev in povedali so nam, da so izkušnje tudi pri nas dobre. Uporabniki sistema Sygic so zadovoljni z uporabo, ker je nezahtevna, prav tako pa jim je všeč, da Sygic zagotavlja doživljenjsko nadgradnjo kar se tiče zemljevidov. Nobene potrebe torej ni, da bi vsakih nekaj let kupovali nove. Sygic uporabljajo kupci za zasebne poti, prav tako pa se nanj zanašajo profesionalni avtoprevozniki.
Bi radi tudi sami podrobneje spoznali, kako deluje navigacija Sygic? Najbolje, da si pogledate predstavitveni video na spletu oziroma obiščete spletno stran weyteq.si, kjer si boste lahko prebrali vse o trenutni ponudbi in si svojo nogo navigacijo tudi naročili po ugodni ceni.

Objave iz iste kategorije: