Ovitki za iPhone model 6, 7 in 8

Ovitki za iPhone oziroma za telefone blagovne znamke Apple so na voljo za različne modele, od modela 6, 7, 8 ter 9. Zaščitna pokrivala so posebej izdelana tudi za različice modelov, kot je na primer S, Plus, X, XR ter XS. Mogoče pa je kupiti etuije tudi za najnovejše Apple mobitele 11 ter 11 Pro. 

Etuiji, torbice, zaščitna pokrivala in stekla so izdelana po visokih standardih, ki telefonu nudijo optimalno raven zaščite pred padci, poškodbami, razlitji tekočine in praskami. Izbiramo pa lahko med različnimi barvami, vzorci, materiali in funkcijami, kot je na primer etui z dodatno LED osvetlitvijo ali pa etui z dodatno režo za kartice. V nadaljevanju predstavljamo tri različna zaščitna pokrivala za modele telefonov blagovne znamke Apple.  

Modni etui Selfie Queen z LED osvetlitvijo 

Modni in elegantni Selfie Queen ovitki za iPhone 6 in 6S imajo dodatno vgrajeno LED osvetlitev, ki pomaga pri zajemanju lepih fotografij tudi v prostorih in okoljih, ki niso dobro osvetljeni. LED osvetlitev pa je uporabna tudi pri iskanju predmetov v temi ter pri osvetljevanju poti. Etui za telefon iz trdnega TPU materiala ima vgrajeno baterijo, ki napaja LED lučko. Lučko je mogoče enostavno vklopiti na gumbu za vklop in izklop. 

Vrhunska zaščita za telefon z Rugged Armor ovitkom 

Spiegen zaščitno pokrivalo za telefone Apple v modelih 7 in 8 ima eleganten mat videz in omogoča vrhunsko zaščito pred padci, tudi v najbolj ekstremnih pogojih. Rugged Armor ovitki za iPhone zagotavljajo zaščito z materiali iz karbonskih vlaken ter s tehnologijo zračne blazine, ki poskrbi za učinkovito absorpcijo udarcev. Etui je na robovih telefona rahlo privzdignjen, zato da zaščiti tudi ekran in kamero. 

Eleganten zaščitni etui Ringke Air  

Tanek zaščitni etui Ringke Air za Apple modela 7 in 8 ima oblikovane elegantne linije, na voljo pa je v pastelnih in nežno zlatih barvah. Posebnost zaščitnega pokrivala je v tehnologiji, ki zagotavlja odlično odzivnost gumbov ter v posebnem premazu, ki preprečuje nastanek prask in vdor prahu. 

Zaščitni ovitki za iPhone za vse modele telefonov blagovne znamke Apple so na voljo za nakup v specializirani spletni trgovini z dodatno opremo za telefone na naslovu www.gizzmo.hr. Na strani nudijo tudi zaščitna stekla. 

Objave iz iste kategorije: