Aplikacija za parkiranje premika meje

Verjetno je aplikacija za parkiranje prav vse presenetila. Gre za aplikacijo, ki ljudem omogoča, da plačujejo parkirnino preko svojega pametnega telefona, kar je seveda zelo dobrodošlo. Prav vsak, ki je imel že kakšne slabe izkušnje s tem, kako izgleda plačevanje parkirnine takrat, ko je zunaj dež ali ko vam zmanjka drobiža verjetno meni, da je aplikacija za parkiranje več kot le dobrodošla. Veliko ljudi, ki se dnevno ne ukvarjajo s takimi stvarmi sploh ne vedo, da je takšna aplikacija lahko za nekoga zelo dobrodošla pridobitev. Vsak lastnik osebnega avtomobila verjetno ve, kako neprijetno je lahko, če nimate kam parkirati svojega jeklenega konjička. Vsi, ki menite, da se pogosto znajdete v situaciji, v kateri vam lahko pride aplikacija za parkiranje še kako prav si jo le naložite, saj jo boste zelo verjetno nekoč uporabili, ker vam bo lahko precej olajšala parkiranje.

Kaj pridobite z aplikacijo za parkiranje?

Vsi uporabniki takšne aplikacije, ki omogoča plačevanje parkirnine bodo seveda veliko pridobili z njo, tako da vsekakor je dobro, da jo uporablja kar se le da veliko število ljudi. Aplikacija za parkiranje, ki se pri nas v Sloveniji najpogosteje uporablja se imenuje mobilePark mP. Gre za aplikacijo, ki so jo razvili v podjetju ZELENO MESTO d.o.o., ki se profesionalno ukvarja z razvojem tovrstnih aplikacij.

Ljudje bodo pridobili to, da jim bo aplikacija za parkiranje skrajšala čas parkiranja, kot drugo jim bo omogočila, da enostavno in hitro plačujejo kjerkoli in kadarkoli in pa seveda poskrbela bo, da bodo imelu ljudje manjše stroške plačevanja parkirnine, kar je seveda vsekakor dobrodošlo.

Aplikacija za parkiranje – redarji

Uporanbiki aplikacije za parkiranje se pogosto sprašujejo, kako neki lahko redar preveri ali je nekdo plačal parkirnino ali ne. Verjetno si morate misliti, da mora biti za vsem skupaj zelo kompleksen sistem, toda to sploh ni res. Rdarji imajo prav tako aplikacijo, ki je seveda prilagojena njim. Z njeno pomočjo lahko enostavno in hitro preverijo, ali je neka oseba plačala parking ali ne. V kolikor je odgovor ne, potem seveda prejmete globo – višina le te se razlikuje. V kolikor pa ste plačali, se bo redarju izpisalo koliko časa še imate na voljo, prav tako pa bo vam aplikacija za parkiranje javila, da je potekel čas in da morate podaljšati parkirni čas.

Kakorkoli že, redar nima nekih večjih težav s preverjanjem ali je nekdo plačal parkirnino ali ne. On lahko to zelo enostavno preveri, zato menimo, da je takšen način plačevanja koristen tudi za redarje, saj jim aplikaicja za parkiranje pomaga, da svoje delo opravijo ihtree in seveda tudi bolj učinkovito.

Aplikacija za parkiranje je aplikacija, ki je brezplačna. Seveda govorimo o aplikaciji, ki smo jo že prej omenjali, torej o aplikaciji mobilePark mP. Brezplačno si jo lahko namestite na svoj mobilni telefon in pomembno je prav to, da lahko na njo naložite veliko denarja (50€-100€ ali več) kar vam omogoči, da boste naredili samo 1 transakcijo, kar je seveda zelo pozitivno s stališča stroškov. Aplikacija za parkiranje je torej nekaj, kar je uporabno za ljudi, tako da vsekakor je prav, da se je razvila in da omogoča storitve, ki pač jih.

Ovitki za iPhone model 6, 7 in 8 ščitijo vaš telefon pred praskami, udarci in nesnago. Ovitki so izdelani iz TPU in silikona in zaradi natančne zasnove odlično ustrezajo vašemu telefonu. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: