Sportklub, stadion doma

Sportklub nudi kakovosten program . Kakovost se kaže v prenosu kot samem dogodku. Sportklub uporablja napredno tehniko prenosa, zato sta zvok in slika gledalcu na voljo v vrhunski izvedbi. Napredek televizijskega prenosa je izjemen, vsekakor pa tehnika še ni rekla zadnje besede. Pred desetletji je bil luksuz spremljanje športnih dogodkov v barvah, kasneje je bil luksuz spremljanje posameznih globalno odmevnih dogodkov, danes jih lahko gledamo praktično kadarkoli.

football-161132_640

Sportklub program danes omogoča uporabo funkcij, pri kateri nikoli ne zamudimo športnega dogajanja. S tem smo razbremenjeni, posvetimo se lahko svoji profesionalni ali prostočasni aktivnosti v času odvijanja tekmovanja oziroma neposrednega prenosa. Ko se vrnemo ali v poljubnem drugem času, pa si lahko pogledamo posnetek. Edina skrb je, da ne izvemo razpleta tekmovanja oziroma rezultate pred ogledom. Ko to dosežemo, imamo povsem enako razburjenje in doživetje, kot če bi spremljali v času dogajanja oziroma neposredno. Kakovost zvoka in slike pa nam z ustrezno opremo pričara občutek, da sedimo na stadionu v množici ostalih več deset tisočih gledalcev. Mnogim zato Sportklub predstavlja dilemo, ogleda v živo ali preko zaslona. Nekatere tekme ali druge dogodke preprosto ne moremo spremljati v živo, dodatno ne bi nikoli videli tako dobro in natančno, kot je to značilno za Sportklub prenos. Veliko tekem je sicer dosegljivih, vendar so oddaljene. Zato večini ni dosegljivo vsako tekmo izbranega turnirja ali drugega tekmovanja gledati v živo, ampak je z neprimerno manjšo investicijo mogoče videti že več.

Sportklub omogoča spremljati najpomembnejše dogajanje, omogoča nam ekskluzivni vstop v središče dogajanja. Prizorišča dogajanja so velika, med seboj oddaljena od nekaj metrov pa do sto in več kilometrov. Zato bi z gledanjem v živo videli zgolj bolj ali manjši obseg dogajanja, preostali del pa bi nam bil nedosegljiv za spremljanje. Večja kot je oddaljenost med posameznimi prizorišči dogajanj, boljša odločitev je Sportklub. Sportklub omogoča ogled športnih dogodkov.

Objave iz iste kategorije: