Zabavna žirafa za pivo

Iščete darilo za vašega kolega, s katerim skupaj radi žurirate? Takšnega darila ni vedno lahko najti, a mi poznamo pravo izbiro, s katero ne boste mogli zgrešiti. Če gre za osebo, ki ima rada zabavo in rada spije tudi kakšno pivo, potem bo žirafa za pivo pravo presenečenje zanj! Tako mu piva ne bo kmalu zmanjkalo! Seveda pa je treba ob takem darilu poskrbeti tudi za to, da žirafa ne bo žejna in jo podariti polno. Ter poskrbeti tudi za zalogo … Za veliko zalogo. Tako bo darilo še bolj popolno, vaš prijatelj oziroma kolega pa še bolj vesel …zabavna-zirafa-za-pivo

Idealna za fantovščine

Žirafa za pivo prav tako ne sme manjkati na fantovščinah, saj poskrbi za še več zabave in za nepozabne spomine. Tako si bo vsak lahko natočil pivo, ko si ga bo zaželel, in toliko piva, kot ga bo želel. Prav zato je najbolje priskrbeti čim večjo žirafo, da piva zlepa ne bo zmanjkalo …

Če torej organizirate fantovščino, potem morate misliti tudi na to, da nihče ne bo žejen. Pa tudi, če ste na fantovščino le vabljeni, prinesite žirafo za pivo s seboj. Seveda mora biti ta napolnjena in tako boste zagotovo postali glavna faca na fantovščino. To pa seveda ne velja le za fantovščine, ampak tudi za vse druge zabave, na katerih želite vzbuditi pozornost oziroma jih narediti še bolj zabavne in posebne.

Za ljubitelje piva

Še bolj zanimivo pa je, če na zabavi, pikniku, fantovščini, praznovanju ali ob kakšnem drugem dogodku, ko se zbere večja družba vaših kolegov, na mizo postavite več žiraf za pivo – tako bo vsaka žirafa za pivo lahko napolnjena z drugačnim pivom, gosti pa bodo vabljeni, da preizkusijo prav vse in tako kar se da najlažje ugotovijo, kateri jim najbolj ustreza.

V zadnjem času se namreč tudi pitje piva postaja vedno bolj priljubljeno oziroma se spreminja v to smer, da pivci ne prisegajo več le na eno samo znamko, ki so ji zvesti do konca življenja, ampak jih zanimajo različne vrste piva in njihovi okusi, zato z veseljem poizkusijo kaj novega.

Kje kupiti?

Če želite kupiti žirafo za pivo, poglejte na metroshop.si.

Objave iz iste kategorije: