Snežna freza Ariens Deluxe 28

Od kuhinjskih vrat do stranskih vrat v garaži imam preproge. S katerim koli drugo snežno frezo, sem vedno te preproge umazal. (Pri vožnji z gosenicami moram preproge dvigniti, preden grem skozi vrata, saj se vedno zapletejo). Z novim sistemom »Auto-Turn«, ki ga ima Ariens Deluxe 28, lahko grem preko njih, snežno frezo obrnem in preproge bodo ostale čiste! Že samo zaradi tege razloga bi kupil snežno frezo z »Auto-Turn« sistemom!

Zaradi načina, na katerega deluje »Auto-Turn«, se mnogi od vas sprašujejo, ali bo snežna freza Ariens Deluxe 28  šla skozi kup, ki stoji ob strani. S preprostimi besedami: po tem, ko je mestni snežni plug porinil težak sneg na vaše dvorišče, lahko greste in ga razrežete z vašo novo Ariens frezo. Odgovor je pritrdilen. Ko se malo ogreje bom naredil videoposnetek.

Ena oseba je spraševala o čudnem zvoku (klikanje). Preprosto rečeno, to je način, na katerega je zasnovan Auto-Turn. Zvok je slišen le, če motor snežne freze ne deluje in ga samo premikate po garaži. Še enkrat, ko se malo ogreje (zjutraj je v moji garaži -4°C), bom Ariens Deluxe 28 razstavil in vam pokazal, kako Auto-Turn deluje in zakaj ustvarja hrup med premikanjem

Snežne freze uporabljam že 40 let in nikoli nisem imel takšno, ki je jo tako enostavno upravljati! »Auto-Turn« ni edini razlog, zaradi česar je snežna freza Ariens Deluxe 28 enostavna za uporabo. Je dobro uravnotežen, tako kot Crafstman 88305. To pomeni, da se ne ujame zlahka v ovire zunaj na območju, kot je vaše dvorišče.

Objave iz iste kategorije: