Eccotemp L5 – Prenosni grelnik vode brez rezervoarja

Grelnik vode lahko enostavno pritrdite na avtoprikolico ali kočo, in ljudje lahko uživajo v neomejeni vroči prhi. Z 2 D baterijami ste lahko brez skrbi, ko gre za vzdržljivost zunanjega tuša. Baterije se zlahka napolnijo na vsakem viru napajanja, bodisi prek AC ali DC. Ne glede na to, kako daleč v jame in gozdove greste, bo vroča prha vedno z vami.

Z Eccotemp L5 boste uživali v prilagodljivosti temperature vode po vaših željah do 65 stopinj. Tudi pretok je impresiven; standardni Eccotemp L5 ima hitrost 2l na minuto.

Čeprav zaradi prenosljivosti ta grelnik vode povezujemo s kampiranjem in aktivnostmi na prostem, ga lahko uporabljate tudi okoli hiše. Eccotemp L5 se lahko uporablja za pranje čolna, pranje psa in čiščenje vašega avtomobila brez težav s pipami ali porabo denarja za čistilne servisa.

Uživali boste v čiščenju po hiši zaradi tople vode in učinkovitega delovanja. Prenosni grelnik vode brez rezervoarja se lahko namesti tudi na visokotlačni čistilnik, ki tako poveča učinkovitost postopka čiščenja. Očitno je, zakaj je proizvajalec uporabil 2 D baterije; da bi poskrbel za vas, ko ste daleč od električnega omrežja. Če želite preživeti počitnice v leseni koči na podeželju, kjer ni nikogar, je grelnik lahko odličen partner in spremljevalec v času vašega bivanja. Zaradi temperature vode ne boste morali odlašati s čiščenjem ali prhanjem.

Lastnosti

Eccotemp L5 spremeni vašo avanturo globoko v gozdu v kamp z vsemi viri. Topla voda je vse, kar potrebujete, ko ste na mrzlem potovanju. Tukaj je nekaj njegovih posebnosti, ki spreminjajo divjino v vaš dom.

Deluje na baterije

Proizvajalec se je pri izdela tega prenosnega grelnika osredotočil na dejavnosti na prostem. Nič ni bilo boljše od 2D baterij. Te baterije trajajo dolgo časa, ker se uporabljajo le zmerno, medtem ko se sprošča propan za segrevanje naprave.

LED sijalke z podnožjem, okovom E27 (veliki Edisonov navoj) se razlikujejo po moči (W-Watt), barvi svetlobe, ki jo oddajajo, kotu sevanja in obliki. LED žarnice E27 delujejo na visoki napetosti AC230V. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: