Akumulatorska kosilnica GreenWorks 25302 Twin Force je odlična naložba

Splošno mnenje

Akumulatorska kosilnica GreenWorks 25302 Twin Force je odlična naložba, če želite lahek stroj brez težav s kablom. Baterije trajajo dolgo in košnja je enako dobra kot pri bencinskih kosilnicah. Ljudje, ki imajo manjša dvorišča (okrog ½ hektarja ali manj), jih imajo radi zaradi enostavnosti uporabe. Če pa želite imeti konstantno moč, ki ji proizvajajo modeli s kablom, je najbolje, da izberete drugačno električno možnost.

V splošnem se ocene modela GreenWorks 25302 gibljejo od 4,5 do 5 zvezdic, ki si jih tudi zasluži. Je enostaven za uporabo in vzdrževanje. Uporabljajo ga lahko ljudje vseh starosti; tudi tisti, ki niso tako močni. Dokler bodo vaše baterije polne in rezila ostra, bo vaša trava ostala gladka še vrsto let.

Jo je enostavno sestaviti?

V mnenjih uporabnikov, ki so kupili Greenworks 25302, je omenjena kot ena od njenih najboljših lastnosti enostavno sestavljanje. Pravzaprav orodja sploh niso potrebna. V bistvu morate samo razpakirati ročaj in ga pritrditi na kosilnico. Ročaj je nastavljiv, zato ga namestite tako, da je udoben za vašo višino. Eden od uporabnikov je tudi dejal, da je bila baterija napolnjena toliko, da je lahko pokosil svojo 2400 cm2 veliko trato.

Za zagon kosilnice morate samo paziti, da je vstavljen varnostni ključ (ki je priložen). Nato pritisnite gumb in povlecite ročico nazaj.

Kako visoko bo trava pokošena?

Najvišja višina je okoli 8,5 cm, kar je precej višje od 7 cm, ki jo dosegajo številne druge potisne kosilnice. Če ste pravi ljubitelji košnje, lahko pride dan, ko boste želeli travo kositi na različnih višinah (krajše, da lahko sonce doseže zemljo ali daljše, da zadrži vlago), vendar je večina od nas zadovoljnih z enako dolžino skozi vso sezono.

Kosilna enota z enojnim rezilom da odlične rezultate tudi pri košnji travne ruše, zato je trikolesna rotacijska kosilnica idealna za vzdrževanje trate. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: