Zunanji led reflektor je praktičen predvsem pozimi

Zima prinaša precej preglavic, s katerimi se nam poleti ni potrebno ubadati, poleg mraza pa sta gotovo najpomembnejši slabe vremenske razmere in kratek dan. Zgodnja tema in slabo vreme vodita v mnoge nezgode, pa ne le na cesti, temveč tudi doma – marsikdo se poškoduje prav v okolici svojega doma. Da bi bilo takšnih nezgod čim manj, je dobro namestiti zunanji led reflektor, ki poskrbi, da je padcev in s tem poškodb čim manj.zunanji-led-reflektor

Osvetlite zunanjost svojega doma!

Zunanji led reflektor je namenjen prav zunanji uporabi, kar pomeni, da ima kljub majhni porabi visoko svetilnost in s svetlobo pokrije veliko površino, prav tako pa je zasnovan tako, da lahko kljubuje neprijetnim zimskim pogojem. Vlaga in mraz mu ne prideta do živega, torej se lahko nanj zanesemo tudi v najbolj bridki zimi.
Zunanji led reflektor je izjemno priročen, ko v slabi vidljivosti pripeljemo do svojega doma, da avtomobila ob manjši vidljivosti ne poškodujemo, pa nam pride prav razsvetljava. In ko ga enkrat parkiramo oziroma varno zapeljemo v garažo, nam zunanji led reflektor razsvetli pot do vhoda. Tako smo lahko pozorni na sneg in led ter se izognemo padcu.
Razsvetljava je najboljša, če se odločimo za zunanji led reflektor, ki ima senzor gibanja,kar pomeni, da se avtomatično vključi, kadar smo zunaj oziroma se vrnemo domov.

Zunanji led reflektor zagotavlja več kot osebno varnost

Čeprav se odločite za zunanji led reflektor s senzorjem predvsem zato, da bi v temi in mrazu lažje prišli do vhoda, je ta vsekakor koristen tudi za varnost na splošno. Reflektor se bo vključil, kadar pride na dvorišče kdor koli drug, pa naj gre za obiskovalce z avtomobilom, nepridiprave, ki pridejo peš, morda pa tudi živali iz bližnjega gozda, ki jih je zima privabila na vaš vrt – tudi kakšno lepo srno boste uzrli na svoji zelenici. Domače živali vsekakor niso izvzete – tudi vaš ljubljenček bo vključil zunanji led reflektor, ko bo prečkal dvorišče, in tako boste takoj videli, kaj počne oziroma ali morda želi priti v hišo.

Seveda vas ne želimo strašiti. Zunanji led reflektor se ne bo vključil največkrat v primeru, da gre kaj narobe, temveč vam bo predvsem v pomoč, poleg tega pa vam bo dajal splošni občutek varnosti. Ljudje se pri tej namreč vedno najraje zanesemo na svoj vid, in videti kljub temi, je ključnega pomena.

Objave iz iste kategorije: