Vrhunska kozmetika in linija za nego kože

Podjetje OFRA je dandanes svetovno znano po svojih ličilih in produktih za nego kože. Njihove produkte uporabljajo znani igralci, ministri, olimpijski igralci ter mnogo drugih znanih osebnosti. Temu je tako, saj je OFRA kozmetika narejena z dobrobitjo uporabnika v mislih. Podjetje ima prav svoj laboratorij, kjer ustvarjajo svoje produkte. Tako poskrbijo za najvišjo kvaliteto in preverjene sestavine za vsa njihova ličila in druge proizvode. Poleg tega pa so tudi eden izmed največjih dobavitelj lepotnih produktov za mnoge salone in kozmetične šole.

ORFA kozmetika ima svoj laboratorij

OFRA je eno izmed redkih podjetij, ki ima samosvoj laboratorij. Tam razvijajo nove formule in proizvajajo vse svoje produkte. V podjetju so zaupali, da tako bolje poskrbijo za primerne proizvodne procese. Obenem pa se tako tudi prepričajo, da so vsa ličila narejena po visokih standardih.

Kozmetika OFRA

Na socialnih medijih lahko spremljamo dejansko proizvodnjo OFRA kozmetike. Podjetje je znano po tem, da velikokrat zaupa svoje procese izdelave ličil širšemu občinstvu. Tako lahko uporabniki spremljajo nastanek najnovejših proizvodov od idejne stopnje do realizacije v resničnem svetu.

Družinsko podjetje z vrednotami

Kozmetika OFRA je bila ustanovljena s strani Ofre Gaito pred več kot 25 leti. Njena ustanoviteljica je sprva imela svoj kozmetični salon. Kmalu pa so začeli proizvajati svoja ličila in jih distribuirali po Evropskih podjetjih po vsem svetu.

OFRA kozmetika – kako poteka proizvodnja

OFRA kozmetika je bila tako uspešna, da je podjetje ustanovilo svoj zdraviliščni center v letu 2001. Tudi po vsem tem uspehu je podjetje ostalo v družinski lasti. 

Doseganje profesionalnega in sproščenega izgleda

Morda je največja prednost OFRA kozmetike njena raznolikost. Ličila lahko uporabljajo ženske, ki želijo dosegati bolj uglajen in tudi sproščen izgled. Obenem pa ličila lahko uporabljajo profesionalni umetniki ličenja.

Za lažji nakup lahko kupimo vsakdanja ličila, kot tudi komplete ličenja za umetnike. Tako lahko kupimo točno tak produkt, kot ga potrebujemo. OFRA je ena izmed redkih znamk ličil, ki v prosti prodaji ponujajo možnost nakupa profesionalnih kompletov.

Raznolika ponudba izdelkov za nego kože

Veliko proizvajalcev ličil ima zelo omejeno ponudbo produktov za kožo. V ponudbi OFRA kozmetike pa lahko zasledimo veliko različnih izdelkov za kožo. Tako lahko izbiramo med popolnoma uravnoteženo ponudbo lepotnih in negovalnih produktov. 

Dejstvo pa je, da so njihove negovalne formule preprosto vrhunske. Serume, vlažilce kože, maske in mnoge druge produkte uporabljajo ženske s celega sveta. Omenjene proizvode lahko tudi uporabljamo v kombinaciji z ličili, saj so odlični za vzdrževanje zdravja kože, prav tako pa so lahko odlična darila za prijateljico, ob posebni priložnosti.

Na spletni strani www.pinkpanda.hr lahko zasledimo veliko ličil vrhunskih proizvajalcev. Poleg tega pa imamo na izbiro mnogo različnih izdelkov za nego obraza.

Vitamini za lase, ki pomagajo telesu, da proizvede močne in dolge lase

Vitamini za lase so izredno pomembni, kar se tiče njihovega zdravja. Vitamin C ali Askorbinska kislina je potrebna za proizvodnjo kolagena. Več pa si preberite s klikom na povezavo.

Objave iz iste kategorije: