Otroško veselje v bazenih Thermane

Otroci so navdušeni nad igrami, tudi nad tistimi, ki se odvijajo v vodi. Vse več družin na vrtu svojega doma postavlja prikupne otroške bazene. Nekateri med njimi so opremljeni z najrazličnejšimi dodatki, ki omogočajo, da je vodna igra še toliko bolj zanimiva. Vsekakor pa je na prvem mestu varnost, za kar poskrbijo odrasli.

Če možnosti, da bi si na svoj vrt postavili bazen, nimate, je ena od rešitev ta, da s svojimi malčki obiščete dobro opremljene terme. Bazen za otroke bo v tem primeru bistveno večji. Otroci se bodo v toplicah lahko igrali v več različnih bazenih. Za piko na i pa vašega malčka lahko na tem mestu naučijo tudi plavati.

Toplice, ki niso namenjene samo odraslim

Še vedno precej ljudi toplice predvsem povezuje s starejšimi osebami oziroma tistimi, ki se v njih zdravijo po kakšni poškodbi ali bolezni. Seveda terme še zdaleč niso več namenjene samo njih. Na voljo so toplice za otroke, mladostnike, cele družine, skratka za vsakogar, ki uživa v termalni vodi.

Toplice za otroke za igro v več različnih bazenih
Toplice za otroke nudijo otrokom igro v več različnih bazenih s termalno vodo. Za piko na i pa vašega malčka lahko na tem mestu naučijo tudi plavati.

Thermana vam v svojih paketih poleg drugih številnih aktivnosti ponuja brezskrbno plavanje v različno velikih ter globokih bazenih. Nekateri med njimi so posebej zasnovani za otroke in se že na prvi pogled v marsičem razlikujejo od kopališč za odrasle.

Varna otroška zabava v vodi

Ko se boste s svojo družinico odpravili v terme, izberite paket, ki vam najbolj ustreza. Za otroke se vam splača izbrati storitev, ki vam omogoča, da vaše malčke lahko izkušene in strokovno podkovane osebe naučijo izvrstno plavati.

Ko si boste starejši zaželeli nekaj prostega časa, pa so v Thermani na voljo animatorji, ki bodo ta čas dobro poskrbeli za otroke. Otroška zabava v bazenih bo tako povsem varna in brezskrbna.

Krajši sprehod, obisk wellnessa in vrhunska večerja

Thermana v paketih ponuja tudi obisk wellnessa, kjer si lahko privoščite različne vrste aktivnosti. Medtem ko se bo vaš malček učil plavanja, si lahko privoščite vrhunsko masažo, obiščete savno, solno kopel, morda solarij.

Doživetja v termah Laško in okolici – Hotel Thermana Park Laško in Zdravilišče Laško

Po masaži in otroški zabavi v bazenih Thermana si lahko z družino privoščite krajši ali daljši sprehod po okolici term. Za piko na i vas v hotelu čaka vrhunska večerja, ki bo teknila vsem.

Objave iz iste kategorije: