Estetsko popoln videz avtomobila

Obožujete svoj jekleni konjiček, a si ga obenem želite malo preurediti? Ste pred kratkim imeli prometno nesrečo in morate zamenjati odbijač? Odbijači Silux so kot nalašč za vse lastnike avtomobilov, ki želijo poskrbeti za estetsko dovršen videz vozila in hkrati tudi večjo varnost. Nepredvidene razmere v prometu, nezbranost drugih udeležencev ali pa preprosta smola so pogosti razlogi za udarce in poškodbe vašega vozila. Največ škode ponavadi utrpijo ravno odbijači in jih je zato velikokrat potrebno zamenjati.

Poškodbe karoserije

Poškodbe odbijačev so kar pogoste glede na stanje na cestah in nepredvidenih razmer v prometu. Ker večina izmed nas ne želi imeti avtomobila z večjimi udrtinami, se odloči za menjavo poškodovanih delov. Včasih so bili odbijači iz različnih materialov, od aluminija, gume do plastike. Danes imajo vsi avtomobili plastične odbijače, tako da je vaš avtomobil ob manjših udarcih popolnoma zaščiten. Plastični odbijač je cenovno ugoden in enostaven za montažo. Odbijače je lahko prebarvate tudi na želene odtenke. Barva se na vse izdelke, ki so kupljeni v spletni trgovini Silux vedno dobro prime in ne lušči.

Menjava odbijača

Menjavo lahko naredite doma sami ali pa jo prepustite specializiranem servisu. Če ste se odločili za menjavo doma, potem najprej na obeh straneh spredaj vzdignite avtomobil, odstranite plastično zaščito nad gumo in si oglejte kje se nahajajo vijaki. Na podlagi lokacije in števila vijakov, modela avtomobila in letnika avtomobila, lahko potem na naši strani naročite primeren odbijač. Ker se avtomobili glede na letnik proizvodnje zelo razlikujejo med seboj, boste univerzalni rezervni del izjemno težko dobili, saj ima vsak avtomobil različno vrsto vijačenja. Svetujemo vam, da kontaktirate naše strokovne sodelavce, ki vam bodo na podlagi specifikacij vašega avtomobila, svetovali pri izbiri primernega izdelka. Po nakupu odbijača z izvijačem odstranite vijake na vašem starem delu, odstranite plastično zaščito nad gumo, izklopite meglenke in potegnite odbijač stran od avtomobila ter pritrdite novega.

Objave iz iste kategorije: