Slabo vzdrževan motor in okvare

Predstavljajte si, da ste si izbrali dolgo turo po ovinkasti asfaltirani cesti, ravno ste pričeli dobro uživati v vožnji, a se vam je sredi najboljšega dela pokvaril motor in ste primorani poklicati vlečno službo ter plačati za popravilo motorja.
Še slabši scenarij bi bil, da se vam motor pokvari na neznani lokaciji sredi ničesar, kjer po možnosti ni dobrega telefonskega signala. Vsemu temu se bi lahko izognil, če bi imeli redni servis motorja. Zaradi rednega servisiranja boste vedno prepričani, da je vaše najljubše motorno kolo vedno pripravljeno, da izkoristite lepo vreme in pozabite na vse skrbi.

Zakaj mora potrebujem redni servis motorja?

Največ kar lahko naredite za svoje motorno kolo in svojo varnost v prometu je, da imate redni servis motorja v specializiranem servisu. Redno servisiran in vzdrževan motor vam tako prepreči možnost okvare motorja in posledične prometne nesreče. Yogi Moto Center je specializirana trgovina in servis za vsa motorna vozila. Pri nas lahko opravite servisiranje motornih koles, kamor spada menjava: motorna olja, oljnega in zračnega filtra, menjava zavor, menjava in centriranje pnevmatik, zamenjava drugih delov motorja in nakup nadomestnih delov ter dodatne opreme. Uveljavljate lahko tudi popravilo poškodovanega motorja prek zavarovalnice. Pri nas dobite originalne (Yamaha in Honda) in kompatibilne nadomestne dele za večino motornih koles japonskih proizvajalcev. Vse rezervne dele vam naročimo na podlagi identifikacijske številke motorja. Pomagamo vam tudi namestiti dodatno opremo kot so kovčki, merilniki, nalepke za motor in podobno.

Celovita ponudba v Yogi Moto Centru

Moto trgovina Yogi Moto Center vam nudi širok nabor rezervnih delov za vaše motorno kolo različnih cenovnih razponov, dodatno opremo ter servis motornih koles. Servis motorja je hiter, cenovno ugoden in kvaliteten. Plačilo storitev in nadomestnih delov je možno tudi na obroke ali s sklenitvijo kredita.

Preberite si še naslednji članek: Najem avtomobila za daljše potovanje

Najem avtomobila pa je dobrodošel tudi tedaj, ko odhajate na daljšo pot, a se še kako dobro zavedate, da vaš avto ni v najboljši kondiciji za kaj takšnega.


V kolikor boste kdaj imeli prometno nesrečo ali okvaro motornega kolesa, vam nudimo tudi možnost prevzetja motornega kolesa pri vas doma ali na kraju nesreče oziroma okvare.

Kdaj zamenjati zavorne ploščice, da ne bo prepozno? Zavorne ploščice in zavorni sistem so zagotovo najpomembnejša komponenta avtomobila, ki pa ne traja večno. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: