Omare iz redne ponudbe ali omare po meri?

Marsikdo izmed nas se pri opremljanju posameznih prostorov odloča med nakupom pohištva iz standardne ponudbe in med pohištvom po meri. Največja ovira pri omarah po naročilu je bila do sedaj cena, saj ljudje še vedno predpostavljajo, da je pohištvo po meri dražje od standardne ponudbe pohištva pri prodajalcih.omare

Posledično se raje odločijo za standardno ponudbo, namesto, da bi kupili elemente, ki se popolnoma prilegajo prostoru, so funkcionalni, udobni in privlačni za oko. Razlika v ceni je velikokrat minimalna, zato je bolje, da pred nakupom malce premislite in se posvetujete s prodajalcem.

Optimalni izkoristek prostora

Ste si kdaj želeli kotno omaro, ki bo lepa, malce drugačna od omar vaših znancev, a bo hkrati tudi popolnoma funkcionalna? Morda ste v kot želeli postaviti omaro za drobnarije, vendar v redni ponudbi nikakor niste našli ustrezne? Če imate omejeno količino prostora ali pa nestandardno obliko sob, standardna ponudba pohištva odpade. Velikokrat si zaradi želje po prihranku naredimo dodatne stroške, saj smo ob nakupu pohištva neustreznih dimenzij primorani k nakupu dodatnega pohištva ali najemu strokovnjakov, ki nam preuredijo naše novo pohištvo. Na tak način lahko v kratkem času hitro presežete zastavljeni proračun za posamezno sobo. Pred začetkom nakupa je najbolje, da premislite kaj točno želite kupiti, kako boste posamezno pohištvo dejansko uporabljali ter kakšni stili in dizajni so vam na voljo.
Nakup omar po meri vam omogoča, da s prodajalcem naredite podroben izris prostora in postavitev omar v prostoru. Takšen izris vam ne omogoča samo lažje prostorske predstavitve, temveč tudi možnost kombiniranja različnih stilov, oblik in barv. Izberete lahko tudi postavitev in število polic, obešalnikov, predalnikov in podobno. Omare po meri so primerne za vse prostore- od kuhinje, kopalnice do spalnice.
Omare po meri lahko naročite v različnih stilov- od klasične večne elegance, do novejših bolj ostrih in modernih linij. Narejene so tako, da boste organizirali shrambo vseh svojih oblačil, čevljev, posode, in ostalih stvari in tako prihranili na prostoru, času in živcih.

Objave iz iste kategorije: