Praktični predalniki vedno pridejo prav

Komode so praktični nizki predalniki oziroma omarice, ki ne zasedejo veliko prostora, a omogočajo, da vanje lepo pregledno pospravimo marsikaj. Postavimo jih lahko praktično kamor koli – v spalnico, na hodnik oziroma v vežo, v kopalnico, dnevno sobo, otroško sobo, delovno sobo ali pač v kateri koli drug prostor. Nekateri ljudje jih imajo tako radi, da jih imajo v enem samem prostoru celo več, saj imajo poleg velike funkcionalnosti še eno dobro lastnost – lepo izgledajo, tako da lahko z njimi tudi popestrite kakšno prazno steno in tako pridobite še dodatni shranjevalni prostor.

Poskrbite za urejenost doma

Če želimo imeti urejen dom, moramo že pri opremljanju premišljeno načrtovati pohištvo in opremo glede na naše potrebe. V primeru, da se kljub že opremljenemu stanovanju, naše potrebe po shranjevalnem prostoru bistveno spremenijo, ker na primer dobimo otroka ali se začnemo ukvarjati s kakšnim novim hobijem, pa je čas za nakup (Volino.si) komode, v katero lahko shranimo marsikaj, kot na primer:

  • perilo in nogavice v spalnici
  • otroške igrače v dnevni sobi ali otroški sobi
  • različna oblačila za odrasle in otroke
  • čevlje in drugo obutev
  • zložljive dežnike, rokavice, copate za goste in vse ostalo, kar potrebujemo v predprostoru
  • otroško opremo in pripomočke za previjanje
  • brisače, krpe in podobno
  • dokumente in druge listine, ki jih hranimo v škatlah

Urejenost pisarne in delovnega mesta

Različne nizke omarice s predali oziroma policami, ki se lahko zapirajo tudi z drsnimi ali rolo vrati, pa so zelo praktična rešitev tudi v pisarnah, kjer omogočajo shranjevanje marsičesa. Z njihovo pomočjo lahko hitro poskrbimo za dodaten shranjevalni prostor, poleg tega pa so cenovno ugodna rešitev, ki zasede le malo prostora, zato lahko takšne nizke omarice postavimo praktično kamor koli. Zato so idealne tako za domačo pisarno kot tudi za opremljanje pisarne v službi oziroma na delovnem mestu.

Pri nakupu razmislite le o tem, kaj boste v omarici hranili, ter nato glede na to izberite tudi razporeditev predalov oziroma polic. Premislite o tem, ali bi vam prav prišla drsna oziroma rolo vrata, ki so lahko nemoteno odprta, tako da imate nenehno pregled nad vsebino omarice in vas njena vrata hkrati ne ovirajo pri delu. Možnosti je nešteto, zato je samo od vas odvisno, kaj boste izbrali.

Objave iz iste kategorije: