Izguba podatkov na vašem elektronskem mediju – kaj storiti?

Skoraj ga ni med vami, ki se ne bi že znašel v situaciji, ko se mu je vsaj za hip zazdelo, da je izgubil podatke na enem od svojih elektronskih medijev. Morda je šlo za trenutno ‘izgubo’ pomembnega dela, fotografij z izleta ali česar koli drugega. Ko ste ugotovili, da je šlo v resnici za lažni alarm, ste se kaj hitro potolažili in nadaljevali s pisanjem oziroma pregledovanjem fotografij. 

Resnična izguba podatkov na enem od elektronskem medijev pa je lahko zelo stresna situacija, ob kateri pa je potrebno predvsem pravilno reagirati. Ko boste po določenem času ugotovili, da ste podatke, takšne ali drugačne, res izgubili, ne nadaljujte z iskanjem ali premišljevanjem o tem, kaj bi lahko še naredili, saj bi s tem lahko povzročili še več škode. V takem primeru na pomoč pokličite strokovnjake, ki vam bodo zagotovo zelo učinkovito pomagali. 

Reševanje podatkov na daljavo 

Na spletu imate kar nekaj dobre ponudbe podjetij, ki se ukvarjajo z reševanjem podatkov iz najrazličnejših elektronskih medijev. Najprej temeljito prebrskajte čim več ponudnikov in ne pozabite preveriti še njihovih referenc, ki so lahko najboljši pokazatelj uspešnosti podjetja oziroma posameznika na področju reševanja podatkov. 

Ko si boste izbrali najprimernejšega rešitelja za reševanje svojih podatkov na elektronskem mediju, ga najprej pokličite. Kontakt boste našli na vstopni spletni strani podjetja. Morda bo izguba podatkov rešena kar preko telefonskega pogovora, saj vas bo strokovnjak usmerjal na daljavo, vi pa boste temeljito sledili njegovim ukazom in nasvetom. Če se bo izkazalo, da to ne bo dovolj, boste morali svojo napravo pripeljati kar k njemu na dogovorjeno mesto ali pa vas bo obiskal na domu. 

Poceni in zagotovljena pomoč 

Izguba podatkov na enem od vaših elektronskih medijev bo zagotovo rešena, če vam bo pri delu pomagal  strokovnjak. Taka storitev je v primerjavi s tem, kakšno škodo si lahko napravite z lastnim reševanjem, zelo poceni in v veliki meri tudi uspešna. 

Kako pridobimo nazaj izgubljene podatke iz okvarjenega računalnika?

Ko boste končno dobili izgubljene podatke nazaj, si boste kontakt strokovnjaka zabeležili v bližino elektronskega medija. In vsakič, ko vas bo kaj presenetilo, ga boste lahko poklicali. Večino nasvetov vam bo dal popolnoma brezplačno, vi pa boste lahko v miru nadaljevali svoje delo. 

Reševanje podatkov iz diska. Najboljši način, ko se zgodi nepričakovana izguba podatkov, je, da smo na to pripravljeni. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: