Kozmetika

Dober puder prekrije kožo na obrazu z zelo finim filmom, ki daje povsem naraven videz, hkrati pa zakrije drobne nepravilnosti. Kakovosten izdelek vsebuje vitamina E in A in druge sestavine, ki dobro vežejo vodo, jo počasi sproščajo in tako ves dan intenzivno vlažijo kožo.

Barvo prilagodite vratu

Pravi odtenek je tisti, ki je najbližji barvi kože na vratu, saj tekoči puder nanašamo le na obraz, na vrat pa ne. Nanos začnemo s sredine obraza proti licem, čelu in bradi.

S pudrom v prahu utrdimo tekoči puder, obenem pa preprečimo, da bi se obraz preveč svetil.

Najverjetneje ni treba posebej poudarjati, da je na prvem mestu še vedno čista koža na obrazu, preden se začnemo ličiti.

Najprimernejši so nekoliko bolj rumenkasti odtenki, ki učinkujejo kot naravna, zdrava polt. V drogerijah in lekarnah je na izbiro veliko kakovostnih, tako imenovanih zračnih pudrov, katerih materiali visoko razvite tehnologije svetovnih kozmetičnih proizvajalcev delujejo na kožo gladko in prijetno, brez vtisa debelega sloja ali nekakšne maske. S pravilno uporabo so namreč prosojni, skoraj nevidni ter nežno prikrivajo in tudi negujejo. Tako koža diha, čeprav je naličena. Zelo obstojen puder prikriva nepravilnosti in ne maši por.

Morda ob koncu le še drobno opozorilo: po uporabi vselej dobro zaprite pudrnico oziroma tubo!

Objave iz iste kategorije: