Chromecast povsod v vašem domu

O Chromecastu je bilo že veliko govora. Tehnologija Chromecast omogoča, da različne vsebine, oddaje, filme, glasbo in podobno predvajate prek televizije ali zvočnikov kar iz aplikacij vašega pametnega telefona, tabličnega računalnika ali prenosnika.chromecast

Izgled in namestitev naprave

Chromecast (anni.si) je miniaturna paličica, ki jo vtaknete v vhod HDMI vašega televizorja. Deluje kot miniaturen računalnik vsebine in nekakšen vmesnik med vašimi napravami in televizijo. Na vaše naprave preprosto namestite program Chromecast, sledite navodilom in zaprite program. Vse aplikacije, ki podpirajo Chromecast, bodo vašo napravo avtomatično zaznale. Vedno pa morate imeti vzpostavljeno internetno povezavo.

Nadzor predvajanja prek pametnega telefona

Svoje najljubše nadaljevanke, filme, glasbo in videoposnetke preprosto predvajate iz vašega pametnega telefona prek posameznih aplikacij. Sedaj vam ni potrebno gledati nadaljevank na majhnem zaslonu vašega telefona tablice ali prenosnika. Preprosto vstopite v aplikacijo in želeno vsebino predvajajte na velikem zaslonu vaše televizije.

Predvajanje videoposnetkov s spleta

Ena najbolj razveseljivih funkcionalnosti naprav Chromecast je vsekakor opcija predvajanja videoposnetkov s spleta. Na vaših domačih zabavah se boste odlično zabavali v družbi vaših prijateljev in družine s predvajanjem smešnih posnetkov s spletne strani Youtube in podobno.

Novosti in glasovno upravljanje

Razveseljiva novost pri uporabi Chromecasta je glasovno upravljanje naprave, ki je kompatibilna z Google Home. Napravo Google Home boste glasovno aktivirali in brskali po vsebini zgolj z uporabo verbalne komunikacije. Naprava je izjemno odzivna in hitro delujoča. Sprašujete jo lahko o trenutno predvajani glasbi, izidu posamezne pesmi, posameznih specifikacijah in podobno. Popolna revolucija streaming storitev se kaže v resnično dobri luči.

Ostale novosti

Posebne posodobitve naprav Chromecast, Chromecast Audio in Chromecast Ultra prinaša tudi novosti v kvaliteti posnetkov. Posnetke lahko sedaj gledate v visokoločljivi različici 4K ter HDR. Takšna kvaliteta predvajanja prinaša pravo revolucijo v vaš dom. Cenovna dostopnost Chromecast naprav priča o tem, da jih boste kmalu lahko našli v skoraj vseh domovih v Sloveniji.

Objave iz iste kategorije: